Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec Vajda (57) radí. Takto otužujte
Zdielať na
Showbiznis

Herec Vajda (57) radí. Takto otužujte

Populárny slovenský herec Jozefa Vajda () ukázal svoje telo! Hoci na skrytej pláži pri Dunaji, ale predsa. Na toto miesto chodí denno denne, aby sa hodil do Dunaja.

Vajda sa kamaráti so studenou vodou viac ako šesť zím. K otužovaniu ho nedoviedla zvedavosť ani zdravotné ťažkosti. Celé to má na svedomí jeho partnerka July. "Ona vliezla do Hornádu, mal asi 14 stupňov a ja nie. Tak som sa naštval, že som začal otužovať," hovorí Vajda.

Odvtedy nepozná žiadne klasické choroby z prechladnutia. Žiadnu chrípku, kašeľ ani nádchu. Navyše tvrdí, že otužovanie nie je otázkou veku. "Otužovať môžeš začať v akomkoľvek veku podľa mňa. Nieviem, či sa tam robia nejaké vyšetrenia so srdcom, na to som sa nikdy nepýtal," tvrdí herec.

A tu je jednoduchý návod ako nato. "Striedať studenú a teplú vodu, niekde v sprche, najlepšie ráno. Vtedy sme takí zimomraví," odporúča.

Ak ste schopní vydržať v sprche v studenej vode, postúpte na ďalší level. Tým je saunovanie s následným ochladením v ľadovom bazéniku. "V tej saune je to úžasné, lebo tam ideš taký prehriaty do tej studenej vody. Nemáš ten prvý šok, aj keď každý hovorí, že má šok.Sa ti tam ľahšie lezie do tej studenej vody," dodáva Vajda. "No a tretí krok je už taký, že potom vyjsť do tej studenej vody v zime," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Erika Barkolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie