Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vačková (44): Krst knihy o sexe a kožné problémy!
Zdielať na
Showbiznis

Vačková (44): Krst knihy o sexe a kožné problémy!

Zdroj: archív

V telke je dokonalá. Bez jedinej chybičky krásy. Ako seriálová Alica z Paneláku vydala knihu o sexe. V súkromí ju však vie niekedy poriadne potrápiť pleť. Čo Zuzane Vačkovej najviac zhoršuje kvalitu pokožky?

„Mám veľmi problematickú a citlivú pokožku, som alergická na všeličo,“ priznala sa mi Zuzana Vačková počas nakrúcania reportáže do relácie Top star. Trápia ju kožné problémy v oblasti brady. „Záleží to od ročného obdobia, alebo psychiky, neviem... Ale teraz mám dobré obdobie...“, dodáva sympatická Zuzka.

Čo môžem potvrdiť, pretože pleť mala aj bez mejkapu dokonalú, bez vyrážok, žiliek a farebných nezrovnalostí. „Myslela som si, že môj stav pleti veľmi závisí aj od toho, čo zjem, tak som si raz na dva mesiace naordinovala takú selektívnu diétu, ale na nič som neprišla a navyše, ja som hlavne veľký papkáč, čiže mne povedať, že: nedaj si pikantné, tak to ee...,“ tvrdí Zuzka.

Záhada Zuzkiných občasných vyrážok okolo brady tak aj naďalej zostáva nerozlúsknutá. Ale, možno by jej pomohla dobrá rada od tety bylinkárky Anny Kopáčovej z Vŕbového pri Piešťanoch. „Mohla by vyskúšať piť odvary z dvoch bylín. Na striedačku z dvojzubu trojdielneho a pýru plazivého. Odvarom z pýru je dobré sa aj umývať. Vynikajúce výsledky mám aj s masťou z lopúcha.“ To ale na Zuzku platiť nemusí.

Mimochodom. Viac ako pol roka v Paneláku hlavní hrdinovia riešili tému tretej knihy z pera Alice Rosenthal. Pikantné poviedky zo života tejto uletenej a veselej postavy konečne uzrli svetlo sveta. akurát, že ich napísal niekto iný a práve kvôli tomu sa na krste strhla bitka. Boli sme pri tom! POZRITE SI REPORTÁŽ.

Denný seriál Panelák. Každý pracovný deň o 20:20 na TV JOJ

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie