Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Šišková (53) otvorene: Kruté rany osudu...
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Šišková (53) otvorene: Kruté rany osudu...

Zdroj: TV JOJ

Nezáviďte jej... Nemáte čo! Aj keď je Anna Šišková skutočne úspešnou herečkou, o ktorú je medzi režisérmi stále veľký záujem a mohlo by sa zdať, že sa topí v peniazoch, svoje rany osudu má za sebou možno väčšie, než ktokoľvek z vás, kto toto práve teraz číta a bude čítať ďalej...

Málokto vie, že Anna Šišková sa chcela stať lekárkou. Svoj sen z mladosti ale nakoniec vzdala. Ona tvrdí, že na to nemala, iní si ale myslia, že sa iba podceňovala. Veď raz dokonca zachránila život svojej mame.

Dostala srdcový kolaps, odpadla a ja som jej dávala umelé dýchanie,“ opisuje ten moment herečka. Ani táto stresujúca udalosť, ktorá nakoniec dopadla dobre, ju však nepresvedčila o tom, aby na medicínu išla. Nie! Nešla! „Ale môj brat bol lekárom,“ hovorí. Bol...? O bratovi Anna musí hovoriť už iba v minulom čase.

„Zomrel, keď mal iba 40 rokov. Zabila ho rakovina. A prišla som aj o ďalšieho brata, keď som bola ešte maličká. Tomu vzala život epilepsia. Zostali mi už len dvaja bratia,“ prezrádza svoje neľahké životné okamihy. So žijúcimi bratmi si, našťastie, veľmi dobre rozumie.

„Stretávame sa, pomáhame si, ale myslím si, že každý máme iné názory na život,“ uzatvára Anna Šišková, ktorá sa aktuálne pripravuje na rolu babičky. Jej staršia dcéra Dorotka totiž čoskoro porodí svoje prvé dieťa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie