Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sudca Penc (51): Skúšali ho podplatiť na kriminálke!
Zdielať na
Showbiznis

Sudca Penc (51): Skúšali ho podplatiť na kriminálke!

Za peniaze si vraj človek kúpi všetko – aj spravodlivosť! Toto sa hovorí... Ale asi to nebude celkom pravda, pretože známeho sudcu zo Súdnej siene Alojza Richtera, vlastným menom Jaroslava Penca, sa ešte nikdy nikomu podplatiť nepodarilo. On ale niekoho „podplatil“... A topstar.sk vie koho! Čítajte ďalej!

Je všeobecne známe, že predstaviteľ televízneho sudcu bol dlhoročným vyšetrovateľom na kriminálke. Aktuálne pracuje ako advokát. Zaoberá sa hlavne trestným právom.

Zo svojej praxe má množstvo zážitkov a keď sa ho pýtam na to, či ho niekedy niekto chcel podplatiť, odpovedá takto:  „Áno, niekoľkokrát, ale nepodarilo sa. Nepoznám také peniaze i keď, hovorí sa, že každý je podplatiteľný, len je to otázka výšky.

Ja zatiaľ nepoznám tú sumu... A nie sú také peniaze, ktoré by ma doviedli k tomu, že by som riskoval svoju existenciu, svoje povolanie, svoj kredit. Celý život som sa snažil čestne žiť a pracovať, a toto, aby som ja mal zariskovať, aby som vyzeral ako pristihnutý sopliak a prišiel by som o licenciu? Mne to za to nestojí... Ja si dokážem peniaze zarobiť poctivou robotou,“ rozhodne a bez okolkov odpovedal Mgr. Ing. Jaroslav Penc.

O to šokujúcejšia bola odpoveď na otázku, či niekedy podplatil niekoho on, pretože ak by sme to mali nafúknuť, tak vraj sa dá povedať, že aj áno... „Ak, tak jedine manželku, keď bola na mňa nahnevaná a chcel som ju obmäkčiť. Ale, toto nie sú úplatky, to je akt zmierenia,“ zdôrazňuje s úsmevom úspešný advokát. „Funguje to tak vo všetkých rodinách,“ dodáva na záver.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie