Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Sveťo Malachovský (39): Chýbajú mu peniaze!
Zdielať na
Showbiznis

Sveťo Malachovský (39): Chýbajú mu peniaze!

Vedel by žiť aj krajšie ako žije teraz... Seriálový Imre má ale „menší“ problém... Na účte i v peňaženke nemá dosť eurášikov na to, aby si mohol splniť svoje sny. Po čom túži?

„Nie som veľmi materiálne založený a v podstate som spokojný s tým, čo mám. Zarobím toľko, že rodine nič nechýba a sme spokojní,“ začína svoje rozprávanie Sveťo Malachovský.

Dodáva však, že: „Keby som vyhral napríklad 2 milióny eur, tak by som ich vedel okamžite využiť, a presne viem kde!“ tvrdí rozhodne.

Obľúbený herec a komik, ktorý má spolu s Reném Štúrom aj vlastné divadlo, by vrazil práve do svojej lásky k umeniu. „Určite by som nesedel doma s vyloženými nohami, ale konečne by som si začal plniť sny. V podstate by som robil to, čo robím, akurát, že tie peniaze by mi dávali väčšiu nezávislosť. Mohol by som si vybrať, že – do tohto chcem ísť, do tohto nechcem ísť, a tak,“ ozrejmuje svoj vzťah k miliónovému, zatiaľ iba virtuálnemu, balíku peňazí.

Okrem seba a svojej lásky k umeniu by ale venoval časť peňazí aj na charitatívne účely a na cestovanie. „Bohužiaľ, aktuálne mi ale na tieto sny peniaze chýbajú, čiže všetko je to iba v štádiu snívania a želania si,“ uzatvára komik.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie