Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Blesáková (24): Všetko o mojej skutočnej svadbe...
Zdielať na
Showbiznis

Blesáková (24): Všetko o mojej skutočnej svadbe...

Zdroj: TV JOJ

Aj v reálnom živote jej zazvonia svadobné zvony. Po tom, čo sa seriálová Nataly vydala za svojho milovaného Masláka, prezradila detaily svojho veľkého dňa, ktorý ju čaká aj mimo „panelákových“ kamier.

„Snívam o romantickej svadbe, niekde na pláži – alebo, nemusí to byť iba na pláži, môže to byť aj na Slovensku,“ poopravila svoju odpoveď na otázku, ako si predstavuje svoju skutočnú svadbu, seriálová herečka Petra Blesáková.

Tej od chvíle, čo ju Maslák požiadal pred celým Slovenskom o ruku, závidí čoraz viac žien. „To si viem predstaviť, ako asi ma diváčky nenávideli, preto, že si ma ich vysnívaný Maslák vzal,“ pousmieva sa predstaviteľka Nataly, ktorá je v seriáli Panelák zákonitou manželkou atraktívneho Janka Koleníka.

„V súkromí som, zatiaľ, slobodná, ale zadaná,“ prizvukuje. Vydať sa a mať rodinu ale túži aj v ozajstnom živote.

„Neviem síce kedy to bude, ale raz snáď určite áno. Momentálne sa však na svadbu a deti necítim, “ priznáva dlhovláska. Určite ale hneď potom, ako sa tak stane, jej kroky budú viesť niekam do teplých krajín. „Užijem si poriadne medové týždne,“ zdôrazňuje. Nesníva o veľkej svadbe, stačí jej malá, iba v kruhu rodiny a najbližších priateľov.

„Šaty budem mať určite biele. Páči sa mi táto tradícia. Ale to je asi tak zatiaľ všetko, čo viem aktuálne povedať o mojej budúcej skutočnej svadbe. Ak to bude reálne, potom budem mať presnejšiu predstavu,“ uzatvára „nevesta“ Petra Blesáková, ktorá, mimochodom, kedysi so svojim otcom chodila na svadobné hostiny spievať.

Denný seriál Panelák. Každý pracovný deň o 20:20 na TV JOJ

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie