Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexica Barkolová (36): Toto do úst nevložím!
Zdielať na
Showbiznis

Sexica Barkolová (36): Toto do úst nevložím!

Zdroj: ISIFA

Opäť chudne! Cvičí v posilňovni, beháva a dôsledne si stráži jedálny lístok. Erika Barkolová jednoducho musela nájsť záľubu v zdravších jedlách a tých kalorickejších sa vzdať. Čo jedáva a naopak, čoho chuť už Erikin jazyk nikdy nepocíti?

„Asi pred rokom som vážila 72 kíl. Cítila som sa strašne zle,“ spomína Erika na moment, keď si povedala dosť, zmenila svoj stravovací režim a do svojho plánu dňa zaradila aj cvičenie.

„Od vtedy som schudla asi 12 kíl – teraz mám 60. Chcela by som však mať 56,“ tvrdí známa blondínka, ktorá sa kedysi so svojou sexi postavičkou uchádzala aj o titul Miss fitness, kde skončila na treťom mieste. „Nevylučujem, že sa opäť do nejakej fitness kategórie súťažne prihlásim,“ hovorí Erika Barkolová.

To však bude Eriku stáť veľké sebazaprenie. Ešte väčšie, než teraz. „Denne cvičím asi tak hodinu – hodinu a pol  a jedávam malé porcie, ale častejšie,“ vysvetľuje. Na raňajky si dáva zväčša jogurt a ovocie, a na obed  a večeru nejaké mäso so zeleninou.

Čoho som sa úplne musela vzdať, tak to sú rôzne keksíky a koláčiky, čokoládky, kysnuté koláče, skrátka, vyhýbam sa sacharidom,“ prezrádza tajomstvo svojej opäť štíhlej postavy Erika. „Našťastie, nikdy som nemala nejako extra rada sladkosti, tak to v pohode zvládam,“ usmieva sa bývala učiteľka sexu z TV JOJ.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie