Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Kobielsky (38): Bez diára by som bol stratený
Zdielať na
Showbiznis

Herec Kobielsky (38): Bez diára by som bol stratený

Byť hercom je niekedy skutočne náročné. Skoro vstávajú, cez deň vystriedajú aj dve, tri herecké postavy a domov sa vrátia neskoro večer. Všetky dátumy si v hlave držať nemôžu. Bez mobilov či diárov si život predstaviť jednoducho nevedia. Svoje o tom vie aj Vlado Kobielsky.

Za roky praxe už našiel herec Vladimír Kobielsky systém, ako deň naplno využiť. "Snažím sa to tam všetko vtesnať, ale posledný týždeň bol taký, že som hodil deti do školy a prišiel až večer," opisuje Kobielsky.

Herectvo je profesia, kde sa bez plánovania žiadny herec nezaobíde, ale na druhej strane vám to plánovanie je zbytočné. "V tomto našom povolaní je výhodou, alebo riskantné, že nemáš nič, nedá sa to naplánovať. Buď ideš, alebo stojíš," vysvetľuje Kobielsky.

Jemu v dnešnej modernej dobe plánovanie uľahčuje aj mobil. "Ja mám pri sebe mobil a nosím diár. Termíny si píšem do diára, podľa ktorého sa riadim. Len niekedy to zabudnem prepísať a volajú mi, kde si," tvrdí.

A čo by sa stalo, keby diár náhodou stratil? "Tak sediím doma a čakám, kedy mi kto zavolá. To je ten studený pot," hovorí. Po náročnom dni je Vlado rád, že si aspoň chvíľu oddýchne. "Vyspím sa, to je jediný môj relax. Spánok," dodáva herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie