Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jara Slávika (39) dostala obyčajná predavačka!
Zdielať na
Showbiznis

Jara Slávika (39) dostala obyčajná predavačka!

Každý človek má svoj príbeh, no a príbehy tých, ktorí prišli ukázať svoj talent do šou česko Slovensko má talent sú často smutné i veselé. Predavačke Pavlíne sa vďaka Jarovi Slávikovi splnil veľký sen.

Pri pohľade na Pavlínu Oščadálovú si každý pomyslel, že je to mladé dievča, ktoré iba prišlo skúsiť šťastie. No v skutočnosti je to zrelá žena, ktorá má to šťastie, že stále vyzerá ako tínedžerka.

"Hre na gitaru sa venujem od šestnástich, no zo začiatku som to flákala, až v posledných rokoch som to začala brať vážne," hovorí dvadsaťšesť ročná predavačka. Hre na tento hudobný nástroj sa vraj chcela vždy venovať, no jej rodina si to nemohla z finančných dôvodov dovoliť.

Prvú gitaru dostala od kamaráta a práve vtedy podľahla jej čaru. Najradšej má domácu, čiže českú tvorbu, no najradšej zo všetkého skladá vlastné piesne. "Píšem pop-rockové piesne, také jemnejšie. Chcela by som byť profesionálnou speváčkou, preto som sem prišla."

Pavlína sa živí dokladaním tovaru v obchode a práve tento jej príbeh zaujal porotcu Jara Slávika, ktorý jej dal druhú šancu, ktorú slečna naplno využila a vďaka tomu dostala áno a získala tak postup do ďalšieho kola.

Nám Pavlína prezradila, ako sa jej žije s mladučkou tvárou a dokonca nám aj zaspievala svoju obľúbenú pieseň. Pozrite si to v priloženom videu.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie