Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Karolová (20) ohúrila v Talente, našiel ju Bednárik (†65)
Zdielať na
Showbiznis

Karolová (20) ohúrila v Talente, našiel ju Bednárik (†65)

Maličká speváčka Nikola Karolová ohúrila porotu svojím spevom. Vlastne, Lucke Bílej padla do oka v momente, ako vyšla na pódium. A potom vyšlo najavo, že spolupracovala s legendárnym režisérom Jozefom Bednárikom, ktorý nedávno podľahol vážnej chorobe...

Nikola je taká profesionálna súťažiaca. "Ja vlastne veľa chodím na súťaže, spolupracovala som pred rokom s Jozefom Bednárikom v súťaži Muzikálová hviezda a získala som druhé miesto, čo ma veľmi potešilo," pochválila sa Nikola.

Možno práve jej túžba víťaziť ju priviedla na pódium šou Česko Slovensko má talent. Dokonca sa nám priznala, že ak by neuspela, veľmi by ju to mrzelo. "No, nedávam si veľké šance, lebo veľa ľudí teraz spieva a sú aj lepší ako ja," skromne hovorí Nikola, ktorá túži po úlohách v muzikáloch.

Dvadsaťročná slečna vyrastala v domove, no na rodičov sa nehnevá, že ju opustili. Naopak, je hrdá sama na seba, že sa jej podarilo dostať sa tam kde je vlastnými silami. Nikola má síce iba dvadsať rokov, no vyzerá na viac. "To mám geneticky dané po mame," povedala nám s úsmevom.

Ak si chcete vypočuť, ako spieva jedna z bývalých favoritiek fenomenálneho režiséra Jozefa Bednárika, pozrite si priložené video.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie