Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Madhouse. Tanečná skupina bláznivých dievčat
Zdielať na
Showbiznis

Madhouse. Tanečná skupina bláznivých dievčat

Výrazné a extravagantné červené kostýmy na krásnych ženských telách sa v brnenskom divadle nedali prehliadnuť. Otáčali sa za nimi nie len všetci chlapi ale aj naša kamera. Aj toto je zákulisie šou Česko Slovensko má talent.

Dievčatá z nitrianskej tanečnej skupiny Madhouse sa síce snažili schovávať, ale nám neunikli. Odchytili sme aspoň dve z nich a dokonca sme k sebe prilákali aj trénerku. 

"Kedže sa voláme Madhouse (šialený dom) rozhodli sme sa to vyjadriť aj v bláznivých kostýmoch," vysvetlili nám dievčatá. Tancovať do šou Česko Slovensko má talent ich prišlo desať, no v skupine ich je omnoho viac.

Názov Madhouse vraj vznikol ako odraz toho, čo sa deje na tréningoch. Vraj sa hlavne bláznia a šantia. Tancujú hlavne hip-hop, ale skúšajú aj ostatné štýly.

Trénerka si svoje dievčatá pochvaľuje. Vraj zoberú do tanečnej skupiny každého - stačí iba vydržať. Hlavnou podmienkou je mať rád tanec a chuť zabávať sa. "Chceme, aby naše vystúpenia ľudí najmä pobavili," hovorí trénerka Danka, ktorá vedie skupiny štyridsiatich tanečníc. 

Ako vyzerá ich tanečné bláznovstvo, to si môžete pozrieť v priloženom videu.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie