Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hybrid´s crew a tanec v špeciálnom oblečení
Zdielať na
Showbiznis

Hybrid´s crew a tanec v špeciálnom oblečení

Dvaja mladí chalani, ktorí sa kvôli rozhovoru s nami išli dokonca prezliecť prišli do šou Česko Slovensko má talent tancovať. My sme zistili, že okrem tejto záľuby ich spája aj čosi viac - priateľstvo na život a na smrť.

"Tancu sa venujeme od malička, od piatich rokov a najviac sa nám páči, že sa to stále vyvíja a človek môže stále niečo vymýšľať," vyznal sa jeden z dvojice. Inak chlapci sa celý čas prekárali a doberali.

Spoločne tancujú už šesť rokov, spoznali sa na konzervatóriu a dokonca už aj povyhrávali zopár titulov Majstrov republiky a vyhrali aj Majstrovstvá Európy.

Obaja chalani si veľmi nechávajú záležať aj na svojom výzore. Zaujímavosťou boli ich tenisky, ktoré síce nie sú určené priamo na tanec, ale im vyhovujú. "Topánky musia byť vhodné na tanec - musia byť ľahké, musia sa po pódiu správne kĺzať, ale nie zase veľmi, aby sme nespadli," vysvetlili nám tanečníci. Aj to sa totiž stáva.

Čo ďalšie zaujímavé a naozaj osobné na seba títo dvaja prezradili, to sa dozviete v priloženom videu a istotne vás to pobaví.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie