Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Viete, čo je DE.RA.FA? Týmto chcú preraziť...
Zdielať na
Showbiznis

Viete, čo je DE.RA.FA? Týmto chcú preraziť...

Členovia tanečnej skupiny De.Ra.Fa. si pre porotu i divákov šou Česko Slovensko má talent pripravili malé prekvapenie. Nám sa ho podarilo odhaliť ešte skôr, ako sa páni postavili na pódium.

Hneď na úvod nášho rozhovoru nás chlapci presvedčili, že pochádzajú z Čiech, ale že majú dobré zemepisné vedomosti aj o Slovensku. "Mám tam dosť členov rodiny, ale stále hovoria po česky," pochválil sa štíhlejší z tanečnej dvojice.

Dvaja skoro dospeláci si so sebou priviedli aj mladú krv. Osemročného bračeka so sebou zobrali preto, lebo je vraj šikovný tanečník elektroboogie, streetdance. "Mám osem rokov a tancujem už päť rokov," prezradil malý František. K tancu ho priviedol brat s mamou a vraj tancoval už od malička, ešte v plienkach.

Dvaja starší tanečníci sa venujú dominantne hip-hopu, a to už niekoľko rokov. Dokonca už aj povyhrávali kadejaké súťaže.

My sme si na jednom z tanečníkov všimli aj zaujímavú vec na ľavom uchu, ktorá vyzerá ako dekorácia. Či je to naozaj tak, alebo je to niečo iné, to sa dozviete v priloženom videu.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie