Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Combination. Fínsky spev, ktorý musíte vidieť!
Zdielať na
Showbiznis

Combination. Fínsky spev, ktorý musíte vidieť!

Tri dievčence v sivých tričkách postávajúce pred divadlom sa snažili tváriť veľmi nenápadne, no našej kamere neunikli. Keď sme zistili, čo tieto dievčatá vedia, tešilo nás ešte viac, že sme sa s nimi porozprávali.

Mladá slečny dorazili do Brna zo Strážnice a mali v pláne ohúriť porotu piesňou od Michaela Jacksona, We are the world. V zálohe však mali ešte čosi zaujímavejšie. Fínsku pieseň.

"Chodili sme do zboru a tam sme sa učili fínske pesničky," prezradila nám jedna z nich. Čuduj sa svete, zbor, kde sa učia fínske piesne funguje v Strážnici a volá sa Včeličky. Takýto, pre nás exotický repertoár vraj vybral ich vtedajší pán učiteľ, ktorý však Fín nie je.

"Nie, nie, on je Čech, ale má rád takéto severské piesne, on je taký severan," smiali sa dievčatá.

Jedno z dievčat už zo zboru odišlo, ďalšie dve ho stále navštevujú, no do šou Česko Slovensko má talent prišli samé za seba. Vraj chcú nazbierať nejaké skúsenosti, pretože ich skupina vznikla iba pred pol rokom. Jedna z nich hrá na klavír, no ich dominantou je spev.

Ak vás zaujíma, prečo dievčatá nazvali svoju skupinu Combination a čo na seba navzájom prezradili, to sa dozviete v priloženom videu, kde si budete môcť vypočuť aj fínsku pesničku.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie