Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Electroshock a dôvod snahy o prerazenie v šoubiznise? Deti!
Zdielať na
Showbiznis

Electroshock a dôvod snahy o prerazenie v šoubiznise? Deti!

Súťažiaci prichádzajú do šou Česko Slovensko má talent s rôznymi predsavzatiami a očakávaniami. Sláčiková skupina Electroshock nechcela vyhrať. Oni chcú pomáhať.

Kapelník modernej sláčikovej skupiny Electroshock zoskupil okolo seba kvalitných a študovaných muzikantov a spolu vytvorili skupinu, ktorá dokáže zahrať takmer všetko.

"Hráme všetko od Abby cez Muse až po Metallicu," pyšne sa pochválili hudobníci. Svoje schopnosti nám pyšne aj predviedli a vo foyer zožali za svoje malé vystúpenie dokonca aj potlesk.

"Sami si aranžujeme piesne pre sláčikové kvarteto a robíme to tak, aby to znelo netradične," vysvetlil nám kapelník Kuba. On sám vraj skoro všetko píše a pripravuje a práve on má jeden veľký sen.

"Je to iba moja agenda, ale ja robím aj výchovné koncerty a snažíme sa rozvíjať hudobné povedomie detí. Časom by som chcel založiť nadáciu, ktorá by pomáhala rozvíjať talent a hudobné vzdelanie detí, ktoré nemôžu ísť do hudobnej školy, tak ako sme mohli ísť my. Napríklad deti z detských domovov," vyznal sa Kuba.

Ostatní členovia kapely iba súhlasne prikyvovali. Oni si svoje hudobné vzdelanie tiež vážia a prezradili nám, že by sa hudbe radi venovali čo možno najdlhšie. Súťaž Česko Slovensko má talent by ich mala najmä zviditeľniť.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie