Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátorka Erika Barkolová (36) prezradila, prečo sa týra
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Erika Barkolová (36) prezradila, prečo sa týra

Zdroj: SITA

Erika Barkolová tvrdí, že sa vo svojom tele už necítila dobre. Za posledné obdobie totiž vraj pribrala viac, ako by sa jej páčilo. Teraz je usmievavejšia, pretože je štíhlejšia.

"Cítila som sa veľmi zle. To som jednoducho nebola ja, to bol niekto iný," vraví moderátorka.

Erika sa asi tak pred dvoma rokmi začala nejako viac zaokrúhľovať a asi tak pred rokom jej ručička na váhe ukazovala alarmujúce číslo... "Ja som pred rokom vážila 72 kíl, čo bolo najviac, koľko som v živote mala," vraví.

"Momentálne mám o 12 kíl menej a ešte plánujem dať aspoň štyri dole," dodáva.

56 kíl – to je teda Erikina ideálna vysnívaná hmotnosť! A ak sa jej zachce, pôjde možno ešte ďalej. A ak sa je zachce úplne, možno sa opäť ukáže aj pred odbornou fitness porotou, tak ako v minulosti.

"Mojím cieľom je ísť na fitnes súťaž – v kategórii fitness bikini, teda v kategórii, kde žena nemusí mať nejaké veľké svaly, ale je to skôr o tom, aby dobre vyzerala, aby bolo vidno že cvičí a tak," hovorí Erika.

A tak denne behá, dvíha činky, robí brušné cviky a všelijako možne sa snaží vytvarovať si super postavičku. Ale, nie je to len o cvičení, ale aj o tom, čo a hlavne koľko denne poje. "Obmedzujem sacharidy. Ráno si dám kúsok celozrnného chlebíka a potom už vôbec nie," vysvetľuje.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie