Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dámy, chcete Koleníka (37)? Tu je návod
Zdielať na
Showbiznis

Dámy, chcete Koleníka (37)? Tu je návod

Herec Janko Koleník je vychýrený fešák. Z dievčat si môže doslova vyberať. Aj on má predstavu, ako by mala vyzerať a správať sa jeho vyvolená.

"Žena, ktorá chce byť niečim iným než je a nejak znásilňuje tú svoju prirodzenosť. To sa mi nepáči," hovorí herec. Neznamená to však, že Jankovi sa páčia ženy, ktoré na sebe nemajú ani smietku nejakých skrášľovacích farbičiek... To nie, práve naopak!

"Každá žena, keď sa upraví, tak je prirodzene o krok ďalej, pretože sú to podpätky, sú to predĺžené nohy," hovorí. Ak je však zmaľovaná na nepoznanie, to už Janko začína nechuťou krčiť nos.

"V podstate ranný obraz tej ženy by nemal byť až takým prekvapením proti tomu, aký je ten obraz večer," myslí si. Idol ženských sŕdc – Janko Koleník by vedľa seba nestrpel ani ženu, ktorá fajčí. Zato, keď žena siahne po vulgárnejšom slovníku, nad tým dokáže sklopiť uši.

"Každý človek si potrebuje niekedy zanadávať," tvrdí. Úsmevom si však Jankove sympatie získa každá... Pokiaľ ten úsmev niečo nenarúša. To totiž vie tohto fešiho odradiť najviac. "K peknému úsmevu patria pekné zuby a celkovo k výzoru patria pekné zuby," dodáva herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie