Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tanec pri tyči hrám, odkazuje Jurčová (37)
Zdielať na
Showbiznis

Tanec pri tyči hrám, odkazuje Jurčová (37)

Pool dance alebo tanec pri tyči sa čoraz viac teší záujmu žien na Slovensku. Zapáčil sa aj tvorcom JOJkárskeho Paneláku a tí ho do seriálu ihneď zaradili. Okolo tyče sa pravidelne krúti herečka Jurčová.

Chladná oceľ. Šero. Súlad hudby a ženského tela. Asi na ňom niečo naozaj bude, keďže sa táto milá zábavka dostala aj do najúspešnejšieho denného seriálu. Danica Jurčová si chuť kovu pod rukami vyskúšala na vlastnej koži.

A dokonca jej prvému stretnutiu s hereckou kolegyňou tyčkou predchádzala svedomitá príprava. Ešte šťastie, že si Danica pozná šéfa. "V podstate tam nemalo nič byť iba to, keď človek docvičí, ale nakoniec tam malo byť to, ako tam docvičím na tej tyči, ale ja som s tým počítala," hovorí herečka.

Takže si večer naklikala videá na internete a študovala. "Pool dance ako taký je naozaj veľmi ťažká disciplína a tie baby, ktoré to robia, trénujú celé dni, aby sa na tej tyči vôbec vedeli udržať," vysvetľuje Danica.

No aj keď zahájila video tréning, na tyči sa necítila ako doma. "Ja som sa tam cítila tak neohrabane. Vôbec som nevedela, ako na to. Ale tá postava, ktorú stvárňujem, tiež nie je nejaká šikovná," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie