Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Priznanie Karin Majtánovej (39): Vidím duchov
Zdielať na
Showbiznis

Priznanie Karin Majtánovej (39): Vidím duchov

Konečne niekto otvorene prehovoril o veciach medzi nebom a zemou. Moderátorka Karin Majtánová sa priznala, že verí na duchov a dokonca ich aj vidí.

Karin Majtánová (39) má s vlastné skúsenosti a zážitky s duchmi. "Nebolo to veľmi príjemné a nestáva sa to vždy. Ale už sa mi to stalo. Keď som išla domov autom, tak pri ceste vídam tmavé postavy a dokonca viem rozoznať či je to žena alebo muž," hovorí Majtánová.

Dokonca vie odhadnúť, čo sa narodí tehotnej žene, ktorá to ešte nevie. "... ja vždy viem, čo sa narodí tehotnej žene, ktorá ešte nevie čo čaká... Mám taký dar v sebe, že sa na staré kolená budem živiť ako veštica," hovorí.

Moderátorka má však k vešteckému remeslu veľký rešpekt. "Ja mám ešte trochu strach, ale navštevujem svoju vešticu, kamarátku Aničku. A tá sa takisto vo veštbách ešte nepomýlila," tvrdí Majtánová.

Okrem strachu pred vidinami, ktoré majú zostať utajené, bráni bývalej MISS je aj jej nábooženské vyznanie. "Zatiaľ s tým len koketujem, lebo bráni mi v tom aj moja viera a ja si myslím, že tieto veci sú už za hranicami toho v čo verím. Ale uvidíme časom," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie