Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tajná nahrávka! Princezná Diana (†36) varuje Williama (31) pred manželstvom
Zdielať na
Showbiznis

Tajná nahrávka! Princezná Diana (†36) varuje Williama (31) pred manželstvom

Zdroj: ISIFA

Princezná Diana zomrela v roku 1997 pri vážnej autonehode v Paríži. Dodnes sa okolo jej smrti vynára množstvo konšpiračných teórií. Tentokrát sa objavili tajný denník a nahrávka.

Denník Blesk uvádza, že tajný denník opisuje sexuálne praktiky celej kráľovskej rodiny. "V denníku je veľké množstvo mien, popisy sexuálnych stretnutí. Sú tam aj intímne informácie o niektorých členoch služobníctva," cituje blesk.cz Alana Powera, ktorý narazil na denník pri písaní knihy o princeznej z Walesu.

Okrem denníku sa mala objaviť aj tajná nahrávka. V nej Diana predpovedá, ako bude vyzerať Williamova manželka. Taktiež ho varuje predtým, že manželstvo, ktoré je nepretržite na očiach verejnosti, je veľmi ťažké.

"Poznal som Dianu posledných 18 mesiacov jej života veľmi dobre. Diana so mnou diskutovala o tom, čo chce pre Williama. V otázke ženy, detí a toho, čo chce pre jeho budúcnosť," cituje The Globe Lanu Marks, ktorá navrhovala Diana kabelky. 

Diana chcela pre Williama peknú, sympatickú a nezávislú ženu. "Kate je všetko, čo Diana chcela. Dokonca Williamovi povedala, že jeho žena bude mať tmavé vlasy," dodáva Lana Marks.

"Ochraňujte svoje deti kvôli mne. Odkážte im, že ich milujem a strážim ich," odkázala Diana v nahrávke. Kensingtonský palác dementoval, že existuje nejaká nahrávka. 

Podľa jednej z konšpiračných teórií by mala byť do smrti princeznej Diany (†36) zapletená Britská špeciálna jednotka SAS. Pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, blesk.cz, The Globe

Zdielať na

Najčítanejšie