Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Všetky cesty vedú do Petrovca! Dano Junas (51) je jeho starostom
Zdielať na
Showbiznis

Všetky cesty vedú do Petrovca! Dano Junas (51) je jeho starostom

Všetky cesty vedú do Petrovca. Presne toto motto sa spája s novým seriálom TV JOJ. Jeho podstatná časť sa nakrúcala vo vidieckom prostredí, kde sa jeden z hlavných hrdinov, ktorého hrá Dano Junas, borí so životom.

Babičky klebetníčky musia byť. Bez nich by nemohla existovať žiadna dedina! Hlášky a situácie, ktoré sú nášmu srdcu veľmi blízke!  Aj toto bude súčasťou nového seriálu televízie JOJ. A aj premiéra pilotnej časti nového seriálu Dedičstvo sa niesla na  naozaj veselej vlne.

Aj starosta, ktorého stvárni Dano Junas, bude mať zdá sa kopec práce s miestnym obyvateľstvom Petrovca. "Starostom asi nikdy nebudem, tak som si ho zahral," povedal.

Epizódy sa nakrúcajú v dedine Láb a miestni obyvatelia len potvrdili, že scenáristi sa takmer vôbec neodklonili od skutočného života na dedine.

Nielen herci, ale i samotní obyvatelia sú súčasťou tímu. Prácu s nimi si tvorcovia veľmi pochvaľujú. "Veľa ľudí ma prekvapilo, boli prirodzení, pracovalo sa s nimi veľmi dobre," hovorí režisér Albert Vlk. V plejáde množstva prebratých seriálov bude tento dozaista veľkým osviežením. Pôvodný formát, ktorý opisuje život v dedinskom prostredí bude plný nielen zápletiek, ale i vtipu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie