Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Producentka Jakubisková (75): Pán Boh si myslí, že toho zvládnem viac
Zdielať na
Showbiznis

Producentka Jakubisková (75): Pán Boh si myslí, že toho zvládnem viac

Tragická nehoda spred dvoch rokov zmenila producentke Deane Jakubiskovej Horváthovej život. Silnú ženu táto tragédia položila na kolená a verdikt, ktorý vydal súd pred mesiacom, jej tiež nepridal na dobrej nálade.

"Ja to beriem ako osudovú vec, lebo som za tým volantom mohol sedieť ja a keby mi tam skočila tá žena, mohlo sa stať to isté," tvrdí Deanin muž Juraj Jakubisko. Deana sa síce drží statočne, no v jej tvári vidno, že nešťastná nehoda ju psychicky poznačila.

"Človek musí zvládnuť všetko a ako ja hovorím, Pánboh na vás naloží iba toľko, koľko zvládnete. Niekedy sa zamýšľam, či si nemyslí, že toho zvládnem až priveľa," dodáva Deana. Možno ju pozná, a preto jej nadelil takýto osud. Manžel Juraj to vidí úplne inak.

"Ja myslím, že dokonca by sa mal súdiť aj osud, nielen tí ľudia, čo sú za volantom," tvrdí Juraj. "Situácia je taká, aká je a človek s tým musí žiť a na druhej strane musí zabojovať o svoje práva," mysí si Deana.

V tomto duchu momentálne Deana podniká kroky na svoju záchranu. Rozsudok znel tridsaťmesačný podmienečný trest a zákaz šoférovania na štyri roky. Navyše pozostalým musí zaplatiť viac ako jeden milión českých korún. "Sme sa odvolali, lebo ten rozsudok je zmätený a nerešpektoval zákon. Posudok hovoril o tom, že to bola nepredvídateľná prekážka," dodáva producentka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie