Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sakálová (28): V detstve sa mi kamaráti vysmievali
Zdielať na
Showbiznis

Sakálová (28): V detstve sa mi kamaráti vysmievali

Kto nemal ryšavku, vraj nevie, čo je to láska. Platí táto múdrosť? Ryšavka a hlavne herečka Eva Sakálová to vie...

Je známe, že červenovlasé dievčiny to mali vždy ťažšie. Či už pre spájanie s čarodejníctvom, alebo rôznymi predsudkami. Tak sme zisťovali, aké detstvo mala táto talentovaná herečka. "Keď som bola ako dieťa, ja som mala také zlatisté, blond vlasy. Potom asi keď som mala 12 mi niekto povedal, že som ryšavá, a to som sa strašne nahnevala, že kde, veď ja som zlatistá blond," opisuje herečka.

Áno aj keď s nádychom červeného západu slnka. A práve slnko zohráva úlohu aj v jej živote. Pretože ak sa mu vystavuje častejšie, vytiahne jej farbu a ak je na ňom zriedkavejšie, tmavne. A to si vlasy nikdy nefarbila. Ale späť k detstvu. Rovesníkom vadili iné sprievodné znaky červenovlások.

"Mne sa skôr deti smiali kvôli pehám, že som sa opaľovala cez sitko. Mne sa pehy páčia, ja som za tie vlasy vďačná," tvrdí herečka. Ruku na srdce, je teda pravda, že kto nemal ryšavú, nevie, čo je láska?

"Neviem, to musia muži povedať, mne sa to celkom páči. A teraz mám zmenenú filozofiu, že sa skôr urazím, keď mi niekto povie, že som blond," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie