Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nathalie (28) z Talentu chýba domov! Chce sa vrátiť na Slovensko
Zdielať na
Showbiznis

Nathalie (28) z Talentu chýba domov! Chce sa vrátiť na Slovensko

Do šou Česko Slovensko má talent sa hlásia aj takí súťažiaci, ktorí nežijú na Slovensku. Jednou z nich je aj speváčka Nathalie, ktorá porotu dostala svojou otvorenosťou a skromnosťou zároveň. Do talentovej súťaže si prišla splniť svoj sen.

Nathalie žije v Holandsku už od malička a čím je staršia, tým viac sa jej cnie za domovinou. To bol aj jeden z dôvodov, prečo prišla predviesť svoj talent do šou Česko Slovensko má talent. "Moja sestra tu žije, moja mamina tiež a veľmi rada by som sem chcela chodiť častejšie," hovorí speváčka.

Do súťaže ju prihlásila mama, ktorá ju na vystúpenie pred prísnou porotou i divákmi prišla podporiť. "Mama tiež žila v Holandsku, ale viac sa jej tu páči, tu svieti slnko, neprší," vysvetľuje Nathalie. Nathalie má v Holandsku vlastný život, prácu a dokonca aj vlastnú rodinu.

"Som zaľúbená, mám holandského priateľa, mám aj syna, on tam chodí do školy," vysvetľuje. Na Slovensko ju to však ťahá viac.  "Mám tu babičku a ona je slepá na jedno oko a na druhé vidí trošku," dodáva.

Babička bola na ňu istotne pyšná, veď Nathalien spev sa páčil porote i divákom. A možno ju sledoval aj priateľ so synom v Holandsku. Tento sen sa jej už splnil. Nám prezradila, že sníva aj o tom, že by sa na Slovensko definitívne vrátila. Snáď sa jej splní aj to.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie