Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Deana Jakubisková (75) po súde: Chcela spievať s Müllerom
Zdielať na
Showbiznis

Deana Jakubisková (75) po súde: Chcela spievať s Müllerom

V prvý októbrový deň koncertoval Richard Müller so skupinou Fragile v pražskej Lucerne. Na koncert sa prišli pozrieť aj manželia Juraj a Deana Jakubiskovci, ktorí majú k Richardovi veľmi vrúcny vzťah.

Príchod Jakubiskovcov do zákulisia koncertu sprevádzali bozky a objatia. So známym režisérom a jeho manželkou, producentkou, sa chcel pozdraviť hádam každý. No oni mierili za jediným človekom, za tým najväčším a najdôležitejším mužom tohto koncertu - za Richardom Müllerom.

Juraj priniesol Richardovi aj špeciálny darček, obraz, ktorý sám nakreslil a nazval ho Malá nočná hudba Richarda M. "Som zvedaví na toto nové podanie Richardových piesní a musel som sa prísť pozrieť, veď už jeho otec behal v mojich filmoch," smial sa známy režisér.

"To ja som ho vzala na koncert," oponovala manželka Deana. Ona sa s richardom pozná ešte zo študentských čias. A vraj mali vtedy spolu veľké plány. "Hovorili sme, že by sme mohli byť spolu v kapele," prezradila producentka. Tá mala dobrú náladu, aj napriek nedávnemu súdnemu procesu.

Vrúcny vzťah k spevákovi majú obaja umelci aj preto, že Deana chodievala na Richardove koncerty aj počas tehotenstva. "Môj syn chodil na Richardove koncerty ešte keď bol v brušku."

Ako sa do tejto intímnej debaty zapojil Deanin manžel Juraj, to si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie