Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Toto je trojica najsexi herečiek sveta, top je Ema Watson (23)
Zdielať na
Showbiznis

Toto je trojica najsexi herečiek sveta, top je Ema Watson (23)

Emma Watson je podľa prieskumu filmového magazínu Empire najpríťažlivejšia herečka sveta. Dvadsaťtriročná Britka dobyla rebríček, v ktorom hlasovalo celkovo 230-tisíc ľudí. Na druhom mieste skončila jej americká kolegyňa Scarlett Johansson a tretia priečka patrí ďalšej Američanke, Jennifer Lawrence.

Tridsaťsedemročný Benedict Cumberbatch zvíťazil v kategórii Najsexi herec, pričom druhý skončil Tom Hiddleston a tretí Henry Cavill.

Podľa šéfredaktora magazínu Jamesa Dyera výsledky svedčia o tom, že ľudia majú stále radi filmových superhrdinov. "Tento zoznam odzrkadľuje pokračujúcu popularitu filmových superhrdinov, ktorých stvárnili až šiesti herci z prvej desiatky mužov. Päť herečiek z prvej desiatky najsexi žien účinkovalo v snímkach, ktoré nakrútili podľa komiksov," vysvetlil.

Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek.

Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), Charlieho malé tajomstvá (2012) či Bling Ring: Ako VIP-ky (2013).

Zoznam 10 najsexi herečiek:

1. Emma Watson
2. Scarlett Johansson
3. Jennifer Lawrence
4. Kristen Stewart
5. Anne Hathaway
6. Emma Stone
7. Mila Kunis
8. Natalie Portman
9. Angelina Jolie
10. Zoe Saldana

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie