Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nová hviezda Ferencová (21): Som hrdá na to, že som cigánka!
Zdielať na
Showbiznis

Nová hviezda Ferencová (21): Som hrdá na to, že som cigánka!

Do obľúbeného televízneho seriálu Panelák pribudla nová ženská postava. Betka Ferencová si tak vraj splnila svoj dlhoročný sen. Pozitíva slovenského šoubiznisu si nevie vynachváliť. Mrzí ju len ľudská závisť.

Betka má tú výhodu, že je multifunkčná a okrem hrania jej ide od ruky aj tancovanie či modeling. "Rada skúšam nové veci. Herectvo som neštudovala, ale mám šťastie, že som sa strela so skvelými ľuďmi," hovorí Betka.

Andy Kraus ju obsadil do Paneláka, kde mu tematicky zapasoval aj Betkin pôvod. "Na začiatku som to trošku cítila," priznáva.

Za to, že je Betka tmavšej pleti sa atraktívna čiernovláska vôbec nehanbí a v umeleckej branži jej jej pôvod vraj veľmi pomohol. "Ja som na svoj pôvod hrdá, lebo keby som nebola cigánka, možno by som nemala talent a temperament, cit pre hudbu a tanec," hovorí.

Trblietavý svet slávnych má však aj svoje úskalia. Aj Betka na vlastnej koži pocítila nepríjemnú ľudskú závisť. Ľudia, o ktorých si myslela, že sú jej priateľmi, ju jednoducho sklamali. "Závidia mi aj ľudia, od ktorých by som to nečakala," priznáva.

Ako sa vysporiadať s pretvárkou v šoubiznise sa snaží čiernovláska riešiť vlastnou cestou. "Snažím sa obklopovať ľuďmi, ktorí sú pozitívne naladení," tvrdí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie