Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexidol Igonda (39) priznáva: V skutočnom živote nie som hrdina!
Zdielať na
Showbiznis

Sexidol Igonda (39) priznáva: V skutočnom živote nie som hrdina!

Herec Marko Igonda je pre mnohé ženy prototypom ideálneho muža a niektoré v ňom vidia i hrdinu. On sa tak však necíti. Otvorene hovorí o svojich slabých stránkach.

Marek Igonda sa ženám páči. Takých mužov ako je on, totiž nie je veľa. Marko si váži lásku, rodinu a má morálne zásady, aj keď v úlohe seriálového doktora Fábryho je úplne iný. Pre mnohé je aj tak ideálom.

"Každý jedná tak, ako cíti. či ja som ten prototyp - to by som si vôbec nedovolil tvrdiť. Je to na každom z nás, aby sa jeho deti nemuseli za neho hanbiť," dodáva Igonda.

Nehanbí sa ani za svoje slabosti. "Nie som rád, keď som nenajedený - ako každý chlap. Mám rád, keď prídem domov a som privítaný. Ale je to skôr opačne, ženy majú nejaké svoje starosti a muž vyžaduje, aby bolo všetko fajn," hovorí.

Pozitívnych ohlasov má herec veľa. Aj keď svojím zjavom a vlastnosťami pripomína hrdinu, vraj ho takto veľa žen na ulici nezastavuje. "Prečo hráte takého zlého a arogantného. Veď hrajte lepšieho," tvrdí herec.

"Prežil som krásne detstvo. Vďaka Bohu mám rodičov, na ktorých sa môžem vždy obrátiť. Vždy ma podržia a posilnia," prezradil herec na záver aj to, odkiaľ čerpá silu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie