Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Blesákovú (23) pred pomätením zachránila nástenka
Zdielať na
Showbiznis

Blesákovú (23) pred pomätením zachránila nástenka

Pani Masláková, teda Petra Blesáková je zaneprázdnená od rána do večera. Keď práve netočí, tak má iné povinnosti a aby na ne nezabudla, má doma nástenku.

Zadeliť si čas tak, aby sa nezbláznila sa herečka pokúša už dlhodobo, ale... "Väčšinou nestíham, ale nejako to musím skoordinovať,  hlavne to divadlo s točením... Je to náročné, ale vždy sa dá. Keď sa chce, tak sa dá," hovorí.

Najnovšie si sympatická herečka  vymyslela celkom dobrý grif na to, aby v tom dennom zhone na nič nezabudla! "Momentálne som si dala takú taktiku, že som si kúpila takú nástenku, kde si píšem harmonogram celého týždňa a presné časy, kedy mám čo vybaviť a kedy mám vôbec voľno... Lebo inak to už nestíham nejako vnímať, že čo kedy... a zabúdam už pomaličky," vysvetľuje herečka.

Petra je zatiaľ spokojná. Vraj zatiaľ tento systém organizácie povinností funguje. Len škoda, že sa doň nezmestí viac času na spánok. "Ja strašne rada spím, ale momentálne toho času na spanie, nie je. A keď je, tak prespím aj celý deň," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie