Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šuvadová (40): Nie som blázon, kozmické žiarenie pomáha!
Zdielať na
Showbiznis

Šuvadová (40): Nie som blázon, kozmické žiarenie pomáha!

Meditácia. To je téma, ktorá je veľmi diskutovaná a ukrýva mnoho otázok. Venuje sa jej aj slovenská herečka, ktorá sa prednedávnom vrátila z USA na Slovensko, Silvia Šuvadová. Tu sú jej rady, ako správne meditovať.

Ako prvé, je potrebné sa ukotviť. To znamená, položiť nohy na zem. Je potrebné mať vystretú chrbticu, pretože pokrčená je predzvesťou hrbu a nevydarenej meditácie. "Chrbticou príde energia z vesmíru aj zo zeme a tam sa to stretá, tam sa to premiešava," hovorí Silvia Šuvadová.

Kľúčom k prežitiu je panva. Veru, všetko sa okolo nej točí. "Je dobré si predstaviť pre ženy od vaječníkov, pre mužov od bokov, ako keby sedíme na pni a predstavíme si, že ten peň ide hlboko do zeme," dodáva Silvia.

Podstatné sú pri meditácii aj nohy. "Po chvíľke začneme cítiť, ako keby tá zem nám začína dávať energiu. Ja teraz cítim, mám až zimomriavky v nohách," opisuje Silvia.

Je tu aj rada pre tých, ktorí majú pocit, že sa neubránia pocitu, že sú až príliš zameraný na materiálny svet. "Pre tých odporúčame známy turecký sed. To je jedno, ako máš nohy," hovorí Silvia.

Najmä ich držte nie príliš ďaleko od seba. Pri meditácií zapájate aj ruky. "Ja mám dlane otočené k nebu, aby som lepšie prijímala. Môžeme si aj takto spojiť prsty, údajne takto lepšie cítiť kanáliky energie, ako cirkuluje," dodáva Silvia.

Herečka Silvia Šuvadová sa narodila 4. apríla 1974 v Ružomberku. Absolvovala štúdium herectva na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Účinkovala vo viacerých divadlách, najmä v Divadle Astorka Korzo '90, v nitrianskom Divadle Andreja Bagara, vo zvolenskom Divadle Jozefa Gregora Tajovského a v Činohre SND.

Debutovala v komédii Na krásnom modrom Dunaji (1994), no do povedomia sa dostala najmä ako violončelistka Blanka v českej oscarovej dráme Kolja (1996) režiséra Jana Svěráka. Od roku 2002 žije v USA, kde sa jej ako herečke podarilo dostať napríklad do akčného filmu Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda (2006), ale aj iných filmov.

V ostatných mesiacoch zaujala videami zo série Medzi nebom a Zemou, ktoré pravidelne zverejňuje na YouTube. Rozpráva v nich o poznaní, láske, pravde, vesmíre, Bohu či energiách.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie