Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herečka Zuzana Vačková (44): Už má toho dosť!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Zuzana Vačková (44): Už má toho dosť!

Žerie jej to kopu času, peňazí aj nervov! O čom je reč? O jednej skrášľovacej procedúre, ktorú Zuzana Vačková dobrovoľne nasilu podstupuje každé dva až tri týždne.

Pre krásu treba trpieť! Aspoň tak sa to hovorí.... No zdá sa, že nejde iba o slová, ale platí to aj v reálnom živote.

Úspešná  herečka, ktorú si veľa divákov obľúbilo ako Alicu zo seriálu Panelák, vie o tom svoje. Aj ona sa chce páčiť, aj ona sa snaží robiť všeličo preto, aby bola „kočena“, ale niekdy jej tá „povinná starostlivosť“ o svoj vzhľad už ide na nervy.

„Najviac ma ničí farbenie vlasov, pretože na tie si musím dávať špeciálny pozor. Keďže moje skutočné vlásky mi začali už v dvadsiatke šedivieť, musím si ich pravidelne farbiť, a to ma už niekedy vyčerpáva,“ priznáva Zuzana. Navyše, pravidelné farbenie vlasov v kaderníckom salóne aj niečo „koštuje“.

„Neviem presne povedať, koľko peňazí miniem za kaderníčku, ale, každopádne, vedela by som si predstaviť minúť ich aj inak,“ pousmeje sa Zuzka. Vlasová profesionálka však prezrádza, koľko asi môže Zuzka za krásu svojich vláskov utratiť. „Ak chodí pravidelne každé dva týždne, tak ročne ju to môže vyjsť aj 1200 eur,“ tvrdí kaderníčka Katka.

Veľa ale záleží aj od salónu, ktorý navštevuje a hlavne od farieb, ktoré používa. „Keby to bolo možné, tak by som dala aj majland zato, aby som si vlasy nemusela farbiť a mala ich prirodzene blonďavé,“ želá si Zuzka, ktorá ale nakoniec predsa len našla niečo pozitívne na tom, že býva často usadená v kaderníckom kresle. „Aspoň si môžem trošku poklebetiť,“ uzatvára so šibalským úsmevom azda najznámejšia kočena z Paneláku.

POZRITE SI AJ PRILOŽENÉ VIDEO. Život Zuzany Vačkovej. S vlastnou plážou...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie