Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sudkyňa Buršáková (52): Šokovala tisícky ľudí!
Zdielať na
Showbiznis

Sudkyňa Buršáková (52): Šokovala tisícky ľudí!

Zdroj: Súkromný archív Bernardíny Kikelovej

Neverili, že je to ona! Reč je o fanúšikoch televízie JOJ, ktorí sa prišli pozrieť na JOJku v meste. Keď si totiž prišli vypýtať podpiskartu od obľúbenej postavičky zo Súdnej siene – pani sudkyne, išli si oči vyočiť... To, ako vyzerá naživo ich prinajmenšom zaskočilo.

„Keď som ju zbadala, bola som prekvapená a šokovaná zároveň. Je strašne maličká a útla. Vyzerá oveľa mladšie ako v televízii, a hlavne, je oveľa väčšia kočka,“ komentuje výzor predstaviteľky televíznej sudkyne jojkárska diváčka Marcela z Topoľčian.

Šepotanie o tom, že sudkyňa prekvapila svojím zjavom bolo počuť zo všetkých strán.  „Jééj, ona má aké pekné oči... To má tuším 3D mihalnice... Aká je pekná,“ opisovalo mamičke svoje stretnutie so sudkyňou „Elou“ malé dievčatko, ktorému sa najdôležitejšia osoba Súdnej siene, podpísala na kartu a dokonca sa s ňou aj odfotila.

„Je pravda, že veľa divákov, keď ma stretne naživo, tak mi hovoria, že v skutočnosti vyzerám lepšie, čomu sa úprimne teším. V telke im vraj pripadám vážna,“ potvrdzuje aj samotná herečka Janka Buršáková. Tá bola zo všetkých ľudí, ktorí sa prišli pozrieť na JOJku v meste, nadšená.

„Boli milí. Mala som veľkú radosť, lebo boli aj príjemní a naplno prejavovali, že sa tešia, že sme medzi nich prišli a mohli nás tak vidieť naživo,“ tvrdí Buršáková. Nebránila sa ani fotografovaniu so svojimi fanúšikmi. „Myslím, že som urobila asi 50 fotiek,“ usmieva sa a zároveň dodáva:

„Len škoda, že sa nedalo odfotiť so všetkými, bolo by to spravodlivejšie.“  Prakticky to ale nebolo možné. Veď na každú v JOJku v meste – či už v Prešove, Žiline alebo Nitre prišli tisícky ľudí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie