Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Martinka z Turca (31) uteká zo Slovenska, deti nechala v domove
Zdielať na
Showbiznis

Martinka z Turca (31) uteká zo Slovenska, deti nechala v domove

Sľubovala, že deti v detskom domove nenechá. Za žiadnych okolností. No všetko je, zdá sa, inak. Hviezdička z reality šou Martinka z Turca odchádza zo Slovenska. S manželom a bez detí...

Barbora (14), Vlado (9) a Kamil (5) nemali ľahký život. Boli hladné a mali žobrať jedlo od susedov. Na dennom poriadku mali byť aj bitky. VIAC TU.

Martinka žila aj s deťmi v dvojizbovom dome v časti Martina Podtureň. Neplatila však nájomné, a tak sa musela vysťahovať. S manželom Martinom odišli do jeho rodnej obce Kolačín, deti skončili v detskom domove.

Keďže však rodina bola proti ich sobášu, prespávali v lese, na záhrade či na ulici. Teraz si vraj chcú ísť zarobiť a dúfajú, že prídu lepšie časy.

"Niekde do priemyslu na pásovú robotu. Dostaneme tam 80 českých korún na hodinu,“ povedala Martina Novému Času. 

Deti podľa denníka necháva v detskom domove. Ako priznala, žiadosť na súd o spätné zverenie do jej starostlivosti nepodala. „Do Vianoc zarobíme, a keď sa vrátime, deti pôjdu späť domov. Teraz máme málo peňazí na bývanie,“ povedala.

Martine sa obrátila chrbtom aj jej mama. Dôvodom má byť sobáš s Martinom, ktorý si rád vypije. Priložené video na tému prohibícia ale naznačuje, že nie je sám...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Nový Čas, TV JOJ, topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie