Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prachař (30) nestíha, kapela Nightwork končí
Zdielať na
Showbiznis

Prachař (30) nestíha, kapela Nightwork končí

Médiami prebehla veľmi smutná správa - skupina Nightwork ohlásila koniec svojej existencie a opúšťa vody hudobného šoubiznisu. Fanúšikovia v Čechách ale aj na Slovensku smútia, pretože Nightwork im budú chýbať. No žiadna polievka sa neje taká horúca, ako sa navarí. To vie aj člen skupiny a moderátor ČSMT Jakub Prachař.

"Je to normálne pauza, je to dobré to urobiť," hovorí moderátor ČSMT Jakub Prachař a zároveň člen skupiny Nightwork. Jakub, ktorý spolu s Vojtom Dykom tvorí vodcovský pár kapely vysvetlil, prečo sa kapela rozhodla urobiť takéto smutné rozhodnutie.

"Teraz sme veľmi pracovali, stále sme hrali, teraz sme vyplodili nové CD, zahráme si jeden koncert a dáme si pauzu," dodáva Jakub. Pre fanúšikov si pripravili ešte posledný koncert, ktorý odohrajú v Prahe a potom...

"Každý si ujasní, čo chce, čo od života potrebuje, vyrieši si veci, čo sme za 6 rokov nestihli a potom sa zídeme," hovorí moderátor Česko Slovensko má talent. Čiže toto nie je definitívny koncert jednej z najpopulárnejších českých kapiel. Páni iba potrebujú lapiť nový vietor do tvorivých plachiet.

"Je dobré to urobiť, my sme boli všade a nie že nás to nebaví, ale že dojde elán a veci, čo išli sami, idú ťažko," dodáva. Špekulácie, či za rozpadom, pardon pauzou kapely nie je sólový projekt Vojtu Dyka jakub rezolútne zamietol.

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie