Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V posteli mu ide o rytmus, sťažuje sa Studenková (59) na milenca
Zdielať na
Showbiznis

V posteli mu ide o rytmus, sťažuje sa Studenková (59) na milenca

Herečka Zdenka Studenková je v jednom kole. Hrá v divadle, nakrúca seriály, a pravidelne cestuje medzi Bratislavou a Prahou. Dosť náročné. Neľahký život má však aj so svojím priateľom Braňom Kostkom.

Trištvrte roka trvali prípravy na turné Richarda Müllera s Fragile. Náročné skúšky sa samozrejme odrazili aj na Braňovom správaní a Zdenka to s ním naozaj nemala ľahké. Branko sa tak zahĺbil do práce, že dokonca vykrikoval zo sna.

"On nevykrikuje ženské mená, ale najčastejšie pľuje a búcha rytmy," opisuj herečka. Zaneprázdnená a rozcestovaná herečka sa kvôli týmto muzikantským prejavom nemohla ani poriadne vyspať...

"Keď začne bubnovať v posteli, to je čistá smrť," hovorí. Láska však prekoná všetko, a tak aj Zdenka Brankovi odpustila. Na oplátku je jej on oporou keď ho potrebuje, aby prežila. "Minulý týždeň som išla z Prahy domov po celodennom točení, opäť nástup 5:40 ráno o pol deviatej večer som sadla do auta," vysvetľuje Studenková.

Zavolala Braňovi a pohádala sa s ním. "Stúpol mi adrenalín a ešte som to došoférovala do BA," dodáva Zdenka. "Čo neurobím pre bezpečnú jazdu svojej partnerky," povedal Braňo. Hlavné je predsa to, že Zdenke malá výmena názorov pomohla a možno jej aj zachránila život.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie