Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Haasová (32): Pravda o mojom odchode z Paneláku
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Haasová (32): Pravda o mojom odchode z Paneláku

Divákov čaká skutočný šok! Ich obľúbená prostoreká Sonička v podaní herečky Zuzany Haasovej si najbližšie mesiace v jojkárskom Paneláku nezahrá. Andy Kraus povedal aj dôvod, prečo a ako Zuzana odíde.

Seriálová Sonička, ktorú stvárňuje herečka Zuzana Haasová sa z Paneláku pomaly vytráca. Po štyroch rokoch na nejaký čas končí.

"So seriálovou Soňou to vyzerá tak, že v tejto sérii sa už neobjaví. Sme v predstihu, ja som o tom so Zuzkou hovoril. Všetci sme čakali, že bude mať iné povinnosti. Stalo sa, čo sa stalo, je nám to ľúto. Nečakali sme, že bude môcť ako mamička hneď pokračovať. Dali sme jej na pol roka pauzu," vysvetľuje Andy. Pripomeňme, že Zuzana pred nedávnom svoje dieťa potratila. VIAC TU

Zuzanu účinkovanie v Paneláku baví, a preto jej učenie scenárov a seriálová rodina bude chýbať. "My nie sme len Dušan, Paťo a ja, keď budem mať pauzu, budú mi chýbať. Bude mi chýbať tá práca, tá práca je zábavná," hovorí zase Zuzana.

"Momentálne sú linky nastavene tak ako sú a nemôžem to meniť. Nie je vylúčené, že sa v ďalšej sérii vráti. Linka s Dušanom a Evou je dobre nastavená a nerád by som ju stopol," tvrdí režisér.  Zatiaľ jej koniec určuje scenár. Boli sme zvedaví, ako sa zo seriálu vytratí sympatická blondínka.

"Ja nerád prezrádzam veci z Paneláku, divák by si to mal vychutnať. Môžem povedať len toľko, že ten odchod bude prekvapivý," hovorí Kraus.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie