Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Skupina JNDG tentoraz v Žiline! Turné pokračuje
Zdielať na
Showbiznis

Skupina JNDG tentoraz v Žiline! Turné pokračuje

Rozbalili to v Prešove a rovnaký plán majú aj na Žilinu. Tanečná skupina televízie JOJ, JNDG svoje vystúpenie, na ktoré dennodenné krvopotne nacvičuje, predvedie aj v sobotu, počas priameho prenosu Veľkých Novín v Žiline.

Na tých, ktorí sa chystajú prísť na Hlinkovo námestie v Žiline, pripravili redaktori aj moderátori jedno veľké prekvapenie. Okrem autogramiády, či vysielania Veľkých Novín priamo z námestia, vám na pódiu zatancuje skupina televízie JOJ - JNDG.

Tanečníci majú za sebou už dve veľké vystúpenia (v Bratislave a Prešove) a Žilina je tretím mestom, kde ukážu svoju nacvičenú choreografiu. "Veľmi sa teším. Keď vysielame na námestí, je to iné ako v štúdiu, cítime od ľudí spätnú väzbu, sme s nimi v priamom kontakte, vidíme ako reagujú... to je úžasné," hovorí moderátorka Veľkých Novín a zároveň tanečníčka JNDG, Lucia Barmošová.

Moderátori, redaktori, produkční, všetci ladia posledné detaily, kostýmy, make-up. Chcú, aby to bolo dokonalé. "V Prešove bolo perfektne, najprv nervozita a potom úľava. Ľuďom sa naše vystúpenie páčilo, a to je hnací motor do ďalších tréningov," hovorí web editorka noviny.sk Lucia Husárová.

Zdroj: topstar.sk/Iveta Minarovičová

Zdielať na

Najčítanejšie