Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ženy plačú! Sexsymbol Braňo Deák (31) sa bude ženiť
Zdielať na
Showbiznis

Ženy plačú! Sexsymbol Braňo Deák (31) sa bude ženiť

V slovenskom šoubiznise sa objavil nový sexsymbol a nie je ním nikto iný ako Braňo Deák. Teda aspoň ženské publikum ho doslova zbožňuje. Oko fanúšičiek síce poteší, ale srdce už nie. To totiž patrí jeho milovanej dlhoročnej partnerke.

Záujem o svoju osobu aj pre svoj lákavý zjav berie síce športovo, ale kontakt s fanúšikmi si veľmi váži. "Veľmi sa z toho teším, čo mám robiť?? Ale tak, je to príjemné. Zastavujú ma nielen fanúšičky, ale aj fanúšikovia, oteckovia s detičkami, babky s deduškami. Fakt je to zvláštne, že pozerajú ten seriál a spoznávajú ma ľudia rôznych vekových kategórií," hovorí herec.

Jeho priateľke to ale neprekáža. Už niekoľko rokov tvoria šťastný pár, hoci medializácií sa jeho krajšia polovička vyhýba. "Ona sa veľmi hanbí, lebo už mala také skúsenosti, že išli sme robiť rozhovor a že jej sa nebudú nič pýtať a nakoniec sa jej pýtali a ona z toho mala stresy. Ja ju nechcem vystavovať stresom," tvrdi Deák.

Braňo, podobne ako jeho ostatní kolegovia, berie svoju profesiu vážne, a tak pripúšťa, že s hercami to ich partneri naozaj nemusia mať ľahké. A to s herečkou nikdy nerandil, takže jeho partnerka nie je "z fachu".

"Nie je to ľahké, ten záujem okolia je obrovský a zvláda to fakt veľmi, veľmi dobre," dodáva herec. Žeby Braňo našiel ženu svojho života a čoskoro do toho vhupne? Do svadby... "To sú moje veci, to ja nebudem prezrádzať," uzatvára Braňo.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie