Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Adela Banášová (32): Svadba sa plánovať nedá, ani dieťa
Zdielať na
Showbiznis

Adela Banášová (32): Svadba sa plánovať nedá, ani dieťa

Zdroj: ISIFA

Okolo odchodu Adely Banášovej z rádia sa toho nahovorilo... Skutočný dôvod je ale prostý, 15 rokov v jednom rádiu, to nie je ono. Aspoň to tvrdí Adela. A možno už naozaj túži po rodine. To sa ale naplánovať veru nedá...

"Spím trochu dlhšie, do pol ôsmej. Potom mám stretnutia, čas som si vyplnila spánkom, raňajkujem bez stresu, venčím psa bez stresu," opisuje svoj deň Adela. Moderátorke sa zmena zatiaľ pozdáva. Aj keď času nazvyš nemá.

"Som zostala prekvapená, toho času je menej, stihnem si ísť zacvičiť a mám ten deň zaplnený, ani neviem ako. Stihnem íst do čistiarne, alebo nakúpiť a nemusím ísť po robote, po pracovnej dobe," dodáva Adela.

Moderátorka sa priznala, že rádio jej nechýba. S bývalými kolegami sa pravidelne stretáva. "Každá zmena je zmena k lepšiemu. Ja som to cítila, že 15 rokov v jednom rádiu, to nie je o tom, že by som mala problém s kolegami, stetávame sa, včera sme boli na husacinu. Vzťahy sú dobré," priznáva Adela.

Ďalšie veľké zmeny neplánuje. A ani v súkromí. Mnohí sa jej pýtajú aj na svadbu a dieťa. Ale uznajte, to sa veľmi plánovať nedá. "Rodinu nemôžeš plánovať, môžeš isté aktivity podporné vykonávať, to nie je problém," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie