Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Moderátorka Stanka Pavolová (32) je barličkou Skoncovej (27)!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Stanka Pavolová (32) je barličkou Skoncovej (27)!

Zdroj: ISIFA

Roky moderátorskej praxe v sebe nezaprie! Sexi moderátorka relácie TOP STAR Stanka Pavolová sa tak pre menej skúsených moderátorov šoubiznisovej relácie stala ich "záchrankyňou". Počas moderovania relácie si totiž od blonďavej moderátorky nejedenkrát pýtajú radu. Tento týždeň sa stala "barličkou" pre Soňu Skoncovú.

"Áno, je to pravda! Stanky som sa každú chvíľu na niečo pýtala. Chcela som, aby som TOP STAR odmoderovala čo najlepšie," priznáva Stankina spolumoderátorka Soňa Skoncová.

Obe dámy sa totiž spoločne pred kamerou objavili prvýkrát. "Bolo to príjemné. So Soňou sa mi pracovalo celkom v pohode," ohodnotila výsledok moderovania pondelkového a utorkového TOP STARU na stanici WAU Stanka.

Obe sa na svoj výkon svedomito pripravovali a nič nenechali na náhodu. "Sú to kočky. Obe sú dosť sexi. Veľmi rád sa na nich pozerám," priznal divák Marek, ktorému sa páči aj tretia moderátorka TOP STARU - Mirka Luberdová.

"S Mirkou ma čaká šichta vo štvrtok a v piatok. Veľmi sa na ňu teším a rovnako jej rada pri moderovaní pomôžem," sľubuje profesionálka Stanka. A čo na ich moderátorský výkon hovorí režisér relácie? "Sú milé, krásne a veselé, a to sa mi páči," tvrdí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie