Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obhajkyňa Názlerová (42): Zachránila život!
Zdielať na
Showbiznis

Obhajkyňa Názlerová (42): Zachránila život!

Prežila napínavé chvíle, no zachovala sa ako človek s obrovským srdcom! Reč je o obľúbenej postavičke zo Súdnej siene – Renáte Názlerovej. Tá nedávno poskytla prvú pomoc mužovi, ktorý, keby jej nebolo, bohvie, či by bol ešte medzi živými... Čo sa presne stalo?

Bolo horúce augustové popoludnie. Renáta sa balila na dovolenku do Tuniska. Ponáhľala sa, pretože vedela, že keď si nešvihne, lietadlo ju nepočká a odletí do jej vysnívanej destinácie – Tuniska, bez nej.

„Boli to nervy, lebo som mala skutočne málo času. Navyše mi všetko, ako to už býva v stave vypätia, padalo z rúk,“ hovorí Renáta, ktorá je už v súčasnosti doma, príjemne vyrelaxovaná.

Kufre zbalené, môže sa vyraziť smer letisko! Aj sa vyrazilo, ale s menšou, ale o to dôležitejšou nečakanou zastávkou. „Po ceste sme totiž videli muža, ktorý práve dostal epileptický záchvat. Neváhali sme ani sekundu a okamžite sme mu poskytli prvú pomoc. Strašne ho trepalo, bol celý od krvi,“ opisuje Renáta takmer tragický moment.

Rýchlo privolali záchranku, ktorá, keď prišla, úspešná televízna obhajkyňa si vydýchla a opäť sa ponáhľala smerom na letisko. Delili ju doslova sekundy od toho, aby let stihla, ale stihla ho.

„A keby aj nie, čo už? Život človeka je predsa dôležitejší a neľutujem, že som sa zachovala tak, ako som sa zachovala. Urobila by som to aj znova,“ uzatvára žena s obrovským srdcom.

Inak, Renáta Názlerová chudne. A svoj recept na chudnutie prezradila aj ostatným ženám. POZRITE SI PRILOŽENÚ REPORTÁŽ.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie