Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skrúcaný (53): Pravda o zásnubách s Erikou
Zdielať na
Showbiznis

Skrúcaný (53): Pravda o zásnubách s Erikou

Keď sa ľudia dozvedeli, že Štefana Skrúcaného a Eriku Judínyovú spája aj niečo iné než práca, zostali mierne prekvapení. Dnes už je jasné, že to myslia vážne. Pred nedávnom sa totiž zasnúbili.

"Vždy je časť z toho, čo sa píše v novinách pravda, to že sme sa s Erikou posunuli ďalej a zasnúbili sme sa, to je pravda," hovorí Štefan. Zaľúbenci však zásnuby nemali na pláži pri západe slnka, ale o radosť sa podelili s najbližšími.

"To bolo v prítomnosti rodičov počas nedeľného obedu a bolo to pre všetkých príjemné, teším sa z toho, že si rozumieme a všetko prinesie budúcnosť," dodáva Štefan. Či prinesie aj spoločného potomka, alebo dvojici zaznejú v blízkej dobe svadobné zvony, vedia zatiaľ len oni.

"Aby som to povedal politickou rečou, tak nemám na to mandát druhej strany, aby som informoval detailnejšie, čo bude. To by som nechal na vývoj," pokračuje moderátor. Snubný prsteň Eriku vraj potešil. Herec si pri vyberaní dal záležať a ako sa hovorí, buchol sa po vrecku.

"Vo výške 3 priemerných slovenských platov je každý prsteň, takže určite to je nad tým," tvrdí. Teraz len dúfa, aby jeho vyvolenej na prste pobudol čo najdlhšie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie