Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Strculová (24). Nahé fotky sú len pre priateľa
Zdielať na
Showbiznis

Strculová (24). Nahé fotky sú len pre priateľa

Niektoré ženy na to majú, niektoré nie. Reč je o fotení sa do pánskeho časopisu. Moderátorka Novín o 12-tej, Danka Strculová má v tom jasno. Pikantné fotky áno, ale len pre priateľa.

Sú bond, sú krásne a ich zbraňami sú okrem týchto vlastností aj inteligencia a kultivovaný prejav. Reč je o tvárach televízie JOJ Danke Strculovej a Stanke Jakubíkovej. Obe sa dostali pred objektív fotoaparátu kvôli fotografiám na podpiskarty, a tak sme ich pri tejto príležitosti vyzliekli. Teoreticky samozrejme. No narazili sme hneď na prvý problém. Obe sa nerady fotia.

"Ja mám najradšej momentky, lebo jedine na tých dobre vyzerám," hovorí Danka. Ani Stanka to pred fotoaparátom nemusí, a to ako dieťa snívala, že tou modelkou bude. Teraz je to skôr naopak - ona je tá, ktorá stláča spúšť.

"Ja seba považujem za veľmi nefotogenickú ale na druhej strane ja milujem fotiť takže keď ideme niekde s rodinou na dovolenku tak sa mi stáva že možno som na jednej alebo na doch tých fotkách takých tých náhodných," priznáva.

Dámy, odmietli by ste ponuku nafotiť akty? "To už vôbec nie, veď ja aj na kúpalisku chodím v tričku. Kde to akty fotiť, to absolútne nie," hovorí Danka. "To si necháme doma," dodáva. Dankin priateľ, tenista Kamil Čapkovič sa teda má na čo tešiť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie