Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jakubisko (75) o prvom sexe! Zvalila ho na posteľ Pražáčka
Zdielať na
Showbiznis

Jakubisko (75) o prvom sexe! Zvalila ho na posteľ Pražáčka

Je veľa spôsobov, ako môže prísť muž o panictvo. Svoj ľúbostný príbeh po dlhých rokoch nám porozprával pán Jakubisko. Slávneho režiséra vraj neznáma Pražáčka zvalila na posteľ na internáte. A to bez toho, aby mu dala výstrahu, či šancu, sa ho zmocnila.

"Od šiestich rokov sa snažím prísť o panictvo. Všetko robí a už to skoro tak vyzerá, už som ako Fanfan tulipan. Potom sa to celé zrúti a až v 18-tich rokoch sa to stane." Spomína režisér, ktorý na svoj prvý sexuálny zážitok ani po rokoch nedokázal zabudnúť. Bolo to na pražskom internáte a pre režiséra to bolo skôr nečakané, ako romantické.

"Keď prídem do Prahy, vojdem na koľaj, tak ma nejaká žena chytí, aby mi pomohla kufor odniesť, lebo vyzerám unavene. 12 hodín som stál vo vlaku kým som sa dostal z KE do Prahy," pokračuje Jakubisko.

Po celodennej ceste na svoj chlapčenský plán aj zabudol. Ešteže to mala v rukách jeho prvá. "Pomôže mi do postele, zamkne a hneď na mňa skočí," dodáva. A j vďaka svojmu prvému sexuálnemu zážitku má režisér Prahu rád.

O svojom živote aj erotike píše režisér aj vo svojej knihe. Jeho manželka však o mnohých situáciách nevie. "To je o prvých láskach, aj erotických zážitkoch a Deana je múdra," uvádza Jakubisko.

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Najčítanejšie