Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Čviriková-Hriadelová (40) posúva plány, môže za to letisko!
Zdielať na
Showbiznis

Čviriková-Hriadelová (40) posúva plány, môže za to letisko!

Zdroj: TV JOJ

Neskutočná smola. Moderátorka Lenka Čviriková-Hriadelová (40) mala byť tvárou nového športového spravodajstva televízie JOJ. Plány sa však nečakane zmenili. Môže za to chaos na letisku v Paríži.

Nie, v hlavnom meste Francúzska sa nestratila Lenka. Ona prišla na nedeľňajšie vysielanie športu včas. Stratili sa však dve súčiastky, bez ktorých zostalo nefunkčné nové štúdio.

To televízia vybudovala špeciálne pre šport a malo byť súčasťou zmien v spravodajstve od začiatku septembra. VIAC TU.

Lenka tak moderovala z provizórnych priestorov multimediálneho newsroomu, v ktorom pracujú reportéri. Zhodou okolností však o úplne prvé vysielanie z nového štúdia nepríde. V týždňových cykloch sa totiž strieda s kolegom Radom Ležovičom.

"Z nového štúdia športu pôjdeme pravdepodobne od pondelka," avizuje šéf spravodajstva Roland Kubina. A to bude slúžiť opäť Lenka.

"Súčiastky sú od firmy Miranda, je to systém multiviewer. Pôvodne sa zapatrošili podľa info na letisku v Paríži," dodávajú detaily technici z televízie.

Lenka Čviriková-Hriadelová je v TV JOJ od jej úplného začiatku v roku 2002. Niekoľkokrát sa stala Osobnosťou televíznej obrazovky. VIAC TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie