Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kuric (38) dovolenkoval so svojím obhajcom!
Zdielať na
Showbiznis

Kuric (38) dovolenkoval so svojím obhajcom!

Zdroj: súkromný archív R. Kurica

Nepohli sa od seba ani na krok! Reč je o obľúbenom hercovi Radkovi Kuricovi, ktorého poznáte zo Súdnej siene a jeho milovanom, no stále tajomnom obhajcovi. Topstar.sk má fotky z ich spoločnej dovolenky v Chorvátsku!

"Áno, je to pravda. Slnko a more som si užíval tento rok s mojim obhajcom," potvrdil informáciu samotný herec Radko Kuric. Nemyslel tým však žiadnu konkrétnu reálnu bytosť, ale svoju postavu obhajcu zo Súdnej siene, ktorú  skutočne profesionálne stvárňuje už niekoľko rokov.

"Ako televízny obhajca nemám konkrétne meno - som len obhajca. Neprekáža mi to však, mám ho rád aj bezmenného," s úsmevom vysvetľuje ešte "tajomnosť" svojej postavy, na ktorú nemohol pre pracovné povinnosti zabudnúť ani na letnej dovolenke.

"Keďže sme koncom augusta začínali nakrúcať nové časti Súdnej siene, musel som si do kufra pribaliť aj scenáre a pekne sa ich počas opaľovania učiť," tvrdí. So "svojim" obhajcom tak zostal pevne spätý aj vo chvíľach oddychu.

"Samozrejme som si aj užil. Nebolo to zase tak že by som od rána do večera iba šprtal," upresňuje Radko. Morský vzduch a slniečko mu dodali množstvo energie, ktorú má teraz na rozdávanie. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková


Zdielať na

Najčítanejšie