Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Barmošová (31): Viem, že nie vždy som sexi!
Zdielať na
Showbiznis

Barmošová (31): Viem, že nie vždy som sexi!

Prsia, zadok, alebo oči a úsmev? Čo vás zaujme na žene tak, že sa za ňou otočíte? A kedy si vlastne žena pripadá sexi a kedy naopak, zrelá nasadnúť na metlu a odletieť?

Barmošová, Belányiová,- to sú naše sexi krásky, ktoré vám prezradia, čo to zo svojho sexapealu. Dáme vám jednoduchý recept ako sa na chvíľku dostať do ich kože. A nebude vás to stáť ani cent.

"Keď sa človek dobre naladí ráno, tak potom to je na ňom aj vidieť a odráža sa to aj na zovňajšku," hovorí moderátorka Veľkých Novín, Lucia Barmošová. Ak by sa vám ale nedajbože nepodarilo vstať práve pravou nohou, sexi si môžete pripadať aj tak. Stačí sa zahaliť do ženskosti.

"Nejaké šaty, nejaká sukňa, pekné tričko a opätky," opisuje Lucia. No v dobrom rozpoložení môžete byť aj doma. Veď sexi sa dá byť aj počas domácich prácach. "Môže to byť aj v šatách a rifliach, aj doma v šortkách a tričku, asi to závisí od toho, aký je deň," dodáva moderátorka Novín o 12-tej, Andrea Pálffy-Belányi.

Tak napríklad počas fotenia sa Andree páčili šaty, ktoré mala oblečené počas pózovania pre jojkárskeho fotografa. A sexi si ešte pripadá vtedy, ak je spokojná a usmiata. A práve spokojnou ju robia aj takéto bežné drobnosti. "Mňa celkom poteší, keď pustím chodcov cez prechod, a to už potom ide ďalej," dodáva Belányi.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie