Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ukradni nás odtiaľto, prosíkali deti Martinky z Turca (30)
Zdielať na
Showbiznis

Ukradni nás odtiaľto, prosíkali deti Martinky z Turca (30)

Martinke sa v posledný júlový deň zrútil svet. Sociálka jej vzala deti. A to na podnet jej vlastnej matky. Kleopatra sa odvtedy akoby pod zem prepadla.

Deti trávia ostatný mesiac v detskom domove. Martina z Turca sa nikdy netajila tým, že sa rada zabáva pri poháriku. Práve jej holdovanie alkoholu bolo jedným z dôvodov, prečo sa sociálka po dlhšom prešetrovaní rodiny rozhodla 31. 7. 2013 odobrať deti z matkinej starostlivosti a umiestniť ich v detskom domove v Ružomberku.

Vyhasnutá hviezda reality šou Martinka z Turca teraz žije so svojím mužom Martinom Chovancom (32) nevedno kde. Po tom, čo jej zobrali všetky tri deti Barborku, Vladka a Kamilka a umiestnili ich do detského domova v Ružomberku, jediný, kto sa o ne zaujíma, je ich stará mama Anna.

"Ja som z toho hotová,“ priznala Martinina mama, ktorá požiadala súd o zverenie detí do jej starostlivosti. "Podala som žiadosť a teraz čakám na vyrozumenie. Tento týždeň to má prísť,“ povedala babka, ktorá bola deti v domove aj navštíviť. Píše denník Nový Čas.

Barbora, Vlado a Kamil sa tak už vyše mesiaca nachádzajú v zariadení, odkiaľ ich môže dostať len rozhodnutie súdu. Svedectvá blízkej rodiny i známych potvrdili, že Martinka sa o svoje deti poriadne nestarala, zamykala ich, neumývala, často nemali čo jesť ani piť. Ona sama však toto odmieta a tvrdí, že všetko bolo v poriadku. VIAC TU.

Nie vždy mala Martinka z Turca stresový a zlý život. Na Vianoce u Zuzaniakovcov vždy panovala dobrá atmosféra, dokonca sa piekli koláče. POZRITE SI VIDEO.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Nový Čas

Zdielať na

Najčítanejšie