Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rezešová (36) pred súdom v Maďarsku: Nečakane prehovorila!
Zdielať na
Showbiznis

Rezešová (36) pred súdom v Maďarsku: Nečakane prehovorila!

V Budapešti v utorok pokračoval súdny proces s dcérou oceliarskeho magnáta Júliusa Rezeša - Evou. Na rad prišli výsluchy ďalších svedkov aj znalcov. Eva Rezešová vôbec po prvýkrát využila možnosť položiť otázku svedkovi.

Proces na Krajskom súde v Budapešti odštartoval o pol deviatej ráno. K slovu sa dostala lekárka, ktorú k tragickej nehode pred viac než rokom privolali. Vypovedala, že Eva Rezešová neutrpela žiadne vážne zranenia.

Eva Rezešová sa jej následne opýtala, či jej pri vyšetrení povedala, že trpí psoriázou. Na to si ale doktorka nemohla spomenúť. Ďalej vypovedal aj hasič. Ten skonštatoval, že aj keď sa horiaci Fiat podarilo uhasiť za pár minút, jeho posádke už nebolo pomoci.

Reč bola opäť aj o osudovej fľaške s vodkou - tá zaujímala hlavne právníka Evy Rezešovej. Znalca sa pýtal, či môže vylúčiť, že Rezešová fľašu nechala v aute, a tá sa potom rozkotúľala sama von z voza. Znalec odpovedal, že toto vylúčiť nemôže.

Spor medzi znalcami nastal, keď sa hovorilo o tom, akou rýchlosťou Eva Rezešová išla. Jeden tvrdí, že to bolo 155 km/h, druhý zase 176 km/h.

Auto Evy Rezešovej vraj nemalo žiadnu poruchu ani závadu, ktorá by mohla spôsobiť nehodu. Podľa jedného posudku nie je vylúčené, že tesne pred zrážkou urobil šofér Punta chybu pri predchádzaní do druhého pruhu. VIAC TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/David Mimra/RTL klub

Zdielať na

Najčítanejšie