Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Opatovského (41) okradli! A to sa chcel len slušne najesť
Zdielať na
Showbiznis

Opatovského (41) okradli! A to sa chcel len slušne najesť

Zdroj: SITA

Letné spomienky bývajú väčšinou pekné... Až do chvíle, kým vám ich niekto, alebo niečo, nepokazí. Svoje o tom vie aj spevák, ktorý sa onedlho stane aj oteckom, Robo Opatovský.

Keď si má Robo spomenúť na obľúbené jedlo z nejakej svojej dovolenky, automaticky a s úsmevom odpovedá: „Milujem grécku kuchyňu! Najviac ma dostali Tsatsiki. Ale, samozrejme, vynikajúce sú aj grécke šaláty. V podstate, chutí mi všetko. To asi aj preto, že jedávam s manželkou Katkou. Keď sú dvaja ľudia, čo sa majú radi, spolu, nemôže im nechutiť,“ myslí si vyšportovaný spevák.

Robov žalúdok vždy všetko do posledného sústa bez problémov strávil, čiže nikdy ho na dovolenke nepotrápili žiadne črevné problémy.

Ale aby toho dobrého nebolo zase až priveľa, talentovaný spevák má aj negatívnu príhodu z dovolenky.

„Pred pár rokmi ma okradli na letiskovom hoteli v Kuala Lumpur. Pri platení účtu mi pracovník hotela skopíroval kreditnú kartu a potom ňou platil rôzne účty,“ krúti hlavou ešte aj teraz nad tým, čoho všetkého sú ľudia schopní.

Našťastie, všetko sa vyšetrilo a vinník bol rýchlo dolapený! Robo tak o svoje peniaze neprišiel. „Banka mi moju stratu vrátila,“ dodáva spokojne. Odvtedy je však pri platení oveľa ostražitejší.

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie